Starvie Astrum Eris

Starvie Astrum Eris

Absolut topp padelracket från Starvie – bekväm att spela med och fantatsisk bollkänsla.

Starvie Astrum Eris – Innovativa Starvie gör sina egna regler

Spanska Starvie har med denna padelracket utvecklat en innovativ blandning av 3k Gold Carbon och glasfiber. Denna hybrid-uppbyggnad ger dig de bästa kvaliteterna från dessa två material. Därmed får du med denna blandning en bra känsla, en mer elastisk racket och hög komfort.

Trots racketens sensitivitet ger 3K kolet den extra stabilitet och motståndskraft du behöver, så att du verkligen kan slå igenom utan att oroa dig över racketens hållbarhet.

Modellen är designad med en rund form som tillsammans med dess höga komfort, gör det enkelt att nå din fulla potential. Även om du få bra kontroll och känsla behöver du inte ge upp drömmen om att kunna slå slag med fart. I racketens kärna har Starvie nämligen använt en Soft V30 Rubber, som ger dina slag utan att du känner det hela vägen upp genom armen.

Som du nog kan höra har Starvie med denna topp padelracket inte kompromissat med någonting och den är fylld med de bästa teknikerna.

Star Balance System: Balansen är noga genomtänkt för att för att ge jämn balans så att du får den perfekta balansen även i de mest pressade slagen.

Full Plane Effect: Ytan har kvalitetsmönster som ger dig extra riv och grepp i bollen, så att du kan ge din spelstil ett extra element av spin.

Design som matchar kvaliteten – Handgjord i det spanska solskenet!

Med en guldfärgad design med många coola detaljer lever denna padelracket och dess design verkligen upp till dess spelegenskaper. Det är inte överraskande då racketen är tillverkad i padelimperiet Spanien där de, om någon, vet hur en riktigt världsklass padelracket ska se ut.

Levereras med original Starvie cover bag.
Färg: Vit med guld och svart

Läs mer om Starvie Astrum Eris

Starvie Astrum Eris

Padel racket

Hitta Starvie Astrum Eris även hos:






Rulla till toppen