Babolat Dyna Spirit

Babolat Dyna Spirit

Ett snyggt, lätt och lättmanövrerat Babolat padelracket som är perfekt för kvinnliga- och junior-spelare!

Poängtavla:
  • Kraft: Anger den maximala slagkraften racketen kan generera.
  • Kontroll: Berättar hur exakt racketen är i sina slag om du träffar sweetspoten.
  • Snurr: Berättar hur grov ytan är och hur mycket snurr du kan få med racketen. Alla rack kan generera snurr, men om ytan är grov är det möjligt att få mer snurr.
  • Manövrerbarhet: Berättar hur lätt racketen reagerar. Generellt sett får ett lätt racket högre poäng. Ett lätt racket lämpar sig vanligtvis för personer med skador, personer med mindre slagkraft eller personer som vill ha snabba reaktioner.
  • Svårighetsgrad: Berättar hur svårt det är att spela med racketen. En högre betyg innebär att racketen är svårare att spela med. Generellt sett sägs en mindre sweetspot göra racketen svårare att spela med, eftersom du måste träffa bollen rent.
Lätt, lättmanövrerat och fantastiska spelkvaliteter – Babolat Dyna Spirit
Letar du efter ett lätt och lättmanövrerat padelracket med den perfekta kombinationen av kraft och kontroll? Då är Babolat Dyna Spirit precis vad du letar efter. Det beror på dess kombination av ett droppformat rackethuvud, en balanspunkt i mitten (265 mm) och en vikt på endast 330 gram. Dessutom är det fullpackat med teknik och högkvalitativa material.
Black EVA är det elastiska materialet som används för kärnan. Denna kärna har den perfekta kombinationen av kraft och komfort.
Soft Fiber är det mjuka och flexibla glasfiber-materialet som används på ytan. Detta material ger utmärkt komfort och bollkänsla.
3D Spin är det innovativa ytmönstret som främjar spinpotentialen.
Vibrasorb System är den vibrationsdämpande tekniken som är integrerad i bryggan. Denna teknik ger bra spelkomfort.
Holes Pattern System är det unika hålmönstret där fördelningen och storleken på hålen är optimerade. Detta resulterar i utmärkt precision.
Micro Perf är de små ”perforeringarna” som är integrerade i botten av ytan. Dessa små hål förstorar sweetspot och minskar vikten.
Slutligen gör Smart Buttcap-systemet det enkelt att byta greppet mot ett nytt när det gamla är slitet, smutsigt eller om du helt enkelt vill ha en annan färg!
Ta över banan med ett lättmanövrerat racket – köp detta padelracket idag!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Dyna Spirit

Babolat Dyna Spirit

Padel racket

Hitta Babolat Dyna Spirit även hos:






Rulla till toppen