Babolat Air Vertuo 2023

Babolat Air Vertuo 2023

Den klassiska Air Vertuo är tillbaka 2023 kläder! Det är den perfekta paddelfladdermusen för dem som älskar lätthet och manövrerbarhet.


Poängtavla:
  • Kraft: Anger den maximala slagkraften racketen kan generera.
  • Kontroll: Berättar hur exakt racketen är i sina slag om du träffar sweetspoten.
  • Snurr: Berättar hur grov ytan är och hur mycket snurr du kan få med racketen. Alla rack kan generera snurr, men om ytan är grov är det möjligt att få mer snurr.
  • Manövrerbarhet: Berättar hur lätt racketen reagerar. Generellt sett får ett lätt racket högre poäng. Ett lätt racket lämpar sig vanligtvis för personer med skador, personer med mindre slagkraft eller personer som vill ha snabba reaktioner.
  • Svårighetsgrad: Berättar hur svårt det är att spela med racketen. En högre betyg innebär att racketen är svårare att spela med. Generellt sett sägs en mindre sweetspot göra racketen svårare att spela med, eftersom du måste träffa bollen rent.
Manövrervänlig, lätt och mångsidig – Babolat Air Vertuo 2023

Letar du efter en mångsidig paddelfladdermus som är både lätt, manövrervänlig och vimlar av spelkomfort? Då behöver du inte leta längre! Med denna Babolat paddelfladdermus får du kombinationen av ett hybridformat huvud, 345 gram (+/- 10g), mellan balanspunkt och kvalitetsmaterial samt teknik.

Soft Fiber är det mjuka och flexibla glasfibermaterialet som används för ytan. Detta material ger ytan den perfekta kombinationen av kraftöverföring och komfort.

3D Spin är tekniken bakom den mönstrade ytan, vilket ökar centrifugeringspotentialen.

Holes Pattern System är tekniken bakom det unika hålmönstret. I detta hålmönster optimeras fördelningen och storleken på hålen, vilket resulterar i en bättre kraftöverföring och precision i dina skott.

Svart EVA är det elastiska skummet som används för kärnan. Denna kärna har den perfekta kombinationen av kraft och komfort.

Vibrasorb System 2 är den unika vibrationsdämpningen som ökar spelkomforten och skonar armbågen vid stötar.

Slutligen är det möjligt att byta ut remmen med en inköpsrem på denna fladdermus med Smart Buttcap-systemet.

Ta padelkursen med storm – köp en Air Vertuo paddelfladdermus idag!

OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Air Vertuo 2023

Babolat Air Vertuo 2023

Padel racket

Hitta Babolat Air Vertuo 2023 även hos:






Rulla till toppen