ZERV Vectro Luxury Control

ZERV Vectro Luxury Control

Här får du en topp-racket från Vectro-serien. Det är en allround padelracket med fokus på kontroll. Balansen är jämn och därmed får du en rund form, vilket ger mycket kontroll. Racketen är tillverkad med Xtreme 18K Carbon Fiber, vilket gör racketen styvare och därmed tillför den även massor av kraft i dina slag. Allt som allt en härlig racket som erbjuder extra bra spelegenskaper.

Allround padelracket med mycket kontroll och bollkänsla – 18K Carbon

Denna racket har några helt fantastiska tekniker och möjligheter. Detta är en allround racket med fokus på kontroll samt med lite kraft. På grund av den runda formen, balansen och teknikerna får du utmärkt kontroll i varje slag.

Ytan är tillverkad med Xtreme 18K Carbon Fiber. Det är en mycket stark kol som gör racketen styvare och därmed tillför den kraft till dina kraft. Dessutom ökar den även stabiliteten samt hållbarheten i racketen.

Carbon Fiber Frame är det material som har använts i racketens ram. Det är ett kol-material som precis som ytan, höjer stabiliteten samt hållbarheten i racketen. Vidare kan du även vara säker på att få några riktigt bra spelegenskaper.

Spin X-Control är tekniken bakom den grova ytan som finns i racketen. Det ger dig möjlighet för att sätta spin på dina slag. Vidare ger det dig utmärkt kontroll då du får ett bättre grepp om bollen. Dessutom får du exeptionell kontroll då du får bättre tag i bollen och kan föra den i den önskade riktningen.

Black EVA är det skum som har använts i kärnan av racketen. Detta är det bästa skummet du hittar i Vectro-serien. Det ger utmärkt kontroll. Vidare återgår den snabbt till sin utgångsposition och är därför alltid redo för ett nytt slag. På så vis kan du slå ännu mer precisa slag.

Vibration Absorption System är en vibrationsdämpande teknik som dämpar de stötar som går utöver handled och armbåge. .
Frame Protector är det ramskydd som följer med racketen. Detta ramskydd minskar risken för skador och skråmor på racketen, om det träffa väggen eller underlaget. Det ökar hållbarheten på racketen.

Round Control System är en teknik som backar upp de andra teknikerna för att du ska få ultimat kontroll i ditt spel.

Comfort Strap är den ergonomiska handledsrem som gör att du inte tappar racketen när du spelar. Detta är inte enbart en rem som många andra racketar har. Det är en bred rem som är bekväm att ha runt handleden.

Sammantaget kan du vara säker på att få fantastisk kontroll och även lite kraft.

Padelracket med den grov yta – Köp redan idag här i shoppen

Det är en utmärkt racket som heltklart har mycket att erbjuda. Den är tillverkad med 18K Carbon, som ger utmärkt stabilitet, hållbarhet och lite kraft. Vidare har den en grov yta, EVA skum och en rund form som ger ultimat kontroll.

Läs mer om ZERV Vectro Luxury Control

ZERV Vectro Luxury Control

Padel racket

Hitta ZERV Vectro Luxury Control även hos:






Rulla till toppen