Babolat Counter Viper 2023

Babolat Counter Viper 2023

Counter Viper i en ny och snygg design, det idealiska valet för den defensiva padelspelaren som vill ha en mångsidig padelracket.

Poängtavla:

  • Kraft: Anger den maximala slagkraften racketen kan generera.
  • Kontroll: Berättar hur exakt racketen är i sina slag om du träffar sweetspoten.
  • Snurr: Berättar hur grov ytan är och hur mycket snurr du kan få med racketen. Alla rack kan generera snurr, men om ytan är grov är det möjligt att få mer snurr.
  • Manövrerbarhet: Berättar hur lätt racketen reagerar. Generellt sett får ett lätt racket högre poäng. Ett lätt racket lämpar sig vanligtvis för personer med skador, personer med mindre slagkraft eller personer som vill ha snabba reaktioner.
  • Svårighetsgrad: Berättar hur svårt det är att spela med racketen. En högre betyg innebär att racketen är svårare att spela med. Generellt sett sägs en mindre sweetspot göra racketen svårare att spela med, eftersom du måste träffa bollen rent.
Babolat Counter Viper 2023 – Motstå anfall från din motståndare
Denna Babolat padelracket är en mångsidig racket som kommer att lägga till kontroll och kraft i ditt spel. För att ge dig kontrollen har racketen en rund huvudform, vilket resulterar i en stor och centralt belägen sweetspot. Det blir lättare att träffa bollen rent, och du kommer kunna returnera alla slag till din motståndare.
Kraften kommer från den huvudtunga balansen, där vikten är högst upp i racketens huvud. Detta gör att du kan utföra kraftfulla slag och slå ut din motståndare från banan.
Racketens yta har teknologin 3DSpin+ som ger en upphöjd yta och kombineras med en ”rough finishing”. Det ger dig möjlighet att generera mer spin och få ökad kontroll.
X-EVA-racketet är uppbyggt av 3 lager skum. Det yttre lagret ger kraftfullare slag, medan de inre lagren ger komfort och är mer flexibla.
Holes Pattern System är teknologin som ligger bakom fördelningen och storleken på hålen i racketen. Denna teknologi ger ökad kraft och precision.
Den senaste teknologin i 2023-modellen är Vibrasorb System 2, som sitter i racketens bro. Det ger överlägsen vibration och stötdämpning, samt komfort och minskad risk för skador.
Slutligen har den nya Smart Buttcap använts, vilket är själva stroppsystemet i racketen. Med detta stroppsystem kan du byta ut din stropp mot en tillvalsstropp när stroppen antingen är sliten, smutsig eller om du helt enkelt vill ha en annan färg.
Stötdämpande padelracket med spin och 3K koltyta
OBS: Levereras utan fodral.

Läs mer om Babolat Counter Viper 2023

Babolat Counter Viper 2023

Padel racket

Hitta Babolat Counter Viper 2023 även hos:






Rulla till toppen