Babolat Counter Vertuo 2023

Babolat Counter Vertuo 2023

Den erkända Counter Vertuo är tillbaka i 2023 års klädsel! Det är det perfekta padelracketet för dig som älskar lätthet, en stor sweetspot och precision, men inte vill kompromissa med kraften.

Poängtavla:
  • Kraft: Anger den maximala slagkraften racketen kan generera.
  • Kontroll: Berättar hur exakt racketen är i sina slag om du träffar sweetspoten.
  • Snurr: Berättar hur grov ytan är och hur mycket snurr du kan få med racketen. Alla rack kan generera snurr, men om ytan är grov är det möjligt att få mer snurr.
  • Manövrerbarhet: Berättar hur lätt racketen reagerar. Generellt sett får ett lätt racket högre poäng. Ett lätt racket lämpar sig vanligtvis för personer med skador, personer med mindre slagkraft eller personer som vill ha snabba reaktioner.
  • Svårighetsgrad: Berättar hur svårt det är att spela med racketen. En högre betyg innebär att racketen är svårare att spela med. Generellt sett sägs en mindre sweetspot göra racketen svårare att spela med, eftersom du måste träffa bollen rent.
Stor sweetspot och massor av precision – Babolat Counter Vertuo 2023
Älskar du precision, spelkomfort och lätthet, men vill inte kompromissa med kraften? Sök inte längre! Med detta Counter Vertuo padelracket får du en kombination av en rund racketform, en vikt på 350 gram (+/- 10 g) och en balanspunkt i mitten (265 mm). Denna kombination resulterar i en stor sweetspot och precision utan att offra kraft. Dessutom är den fullspäckad med högkvalitativa material och teknologier!
Soft Fiber är glasfibermaterial som används för ytan. Detta material är både mjukt och flexibelt, vilket resulterar i en utmärkt kombination av kraftöverföring och komfort.
3D Spin är det utmärkta ytmönstret som förbättrar spinnpotentialen och bollkänslan.
Holes Pattern System är det unika mönstret av hål där fördelningen och storleken på hålen är optimerade. Detta leder till bättre precision och kraftöverföring i dina slag.
Black EVA är det elastiska kärnskummet som används för kärnan. Denna kärna har den perfekta kombinationen av kraft och komfort.
Vibrasorb System 2 är innovativ vibrationsdämpning som kraftigt minskar vibrationer vid slag och skyddar armbågen.
Slutligen gör Smart Buttcap-systemet det enkelt att byta handtaget mot ett extra handtag när det andra är slitna, smutsiga eller om du bara vill ha en annan färg.
Upplev precision och spelkomfort – köp detta Babolat padelracket idag!
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Counter Vertuo 2023

Babolat Counter Vertuo 2023

Padel racket

Hitta Babolat Counter Vertuo 2023 även hos:






Rulla till toppen