Prince Padel Raptor

Prince Padel Raptor

Utmärkt padelracket som vänder sig till nykomlingarna i padelvärlden!

Perfekt för dig som är ny i padelvärlden – Prince Padel Raptor

Denna padelracket är en del av Prince Padels Occasional-serie. Denna padelracket har alltså utvecklats och anpassats för nybörjare och motionärer. Denna padelracket har en rund form, mellanbalans och den väger mellan 360-375 gram, vilket ger racketen en bra balans mellan kraft och kontroll. Denna racket är tillverkad av kvalitetsmaterial och Prince Padel har använt ett antal tekniker;

Power Flex Fibe är det starka och flexibla glasfibermaterialet som används i både ram och yta. Detta flexibla glasfibermaterial säkerställer bra kontroll och stötdämpning.

EVA Super Soft är det mjuka skum som används i denna rackets kärna. Detta EVA Super Soft skum har en snabb återhämtning och det mjuka skumet ökar kontrollen och spelkomforten samt ger en mjuk ”touch”.

Pro Evo är tekniken bakom det specialdesignade hålmönster som ökar manövrerbarhet, kontroll och energiöverföring under kollision.

V Core är tekniken som ingår i bryggkonstruktionen. Denna v-konstruktion ökar styvhet, stabilitet och ger bättre kontroll av ramen vid ”off-center” slag!

Köp denna padelracket idag – till ett bra pris!

OBS: Levereras utan fodral!

Färg: Svart med röda och gröna detaljer!

Läs mer om Prince Padel Raptor

Prince Padel Raptor

Padel racket

Hitta Prince Padel Raptor även hos:






Rulla till toppen