ZERV Hunter Pro

ZERV Hunter Pro

Här kommer en fantastisk allround padelracket som är tillverkad med några av de bästa materialen. Racketen är tillverkad i 12K Carbon Fiber som tillför kraft, samtidigt som den ökar stabiliteten och hållbarheten. Den är droppformad, vilket är ett tecken på att du får både kraft och kontroll. Dessutom har racketen en standardvikt på 360-370 g, vilket innebär att den väger lite mer än de andra Hunter racketarna och samtidigt är den framtung, vilket innebär att du får lite mer kraft.

Hög balans, 12 K Carbon och en allround padelracket – Ökad stabilitet och hållbarhet

Du får en racket som ger dig en bra kombination av kraft och kontroll i dina slag. Racketen har ett bra skum som ger en bra bollkänsla och kontroll, samtidigt som racketen är framtung och tillverkad i styvare material, vilket gör att du även får kraft.

EVA Core Foam++ är ett bra skum som snabbt återgår till sin ursprungliga form, så att racketen alltid är redo för nästa slag. Med detta skum får du en utmärkt bollkänsla och bättre precision i dina slag. Det är ett bättre kvalitetsskum

Xtreme 12K Carbon Fiber är den kol som har använts på ytan av racketen. Denna kol gör racketen styvare och därmed får du kraft på grund av energiöverföringen. Samtidigt är det ett starkt material som ökar hållbarheten. Vid användning av 12K Kol kan du vara säker på att få några riktigt bra spelegenskaper.

Rough Surface Control innebär att ytan på racketen är grov. Det gör att du får bättre tag i bollen och därmed bättre precision i dina slag. På så vis kan du lättare föra bollen i rätt riktning.

Carbon Fiber Frame är den kol som har använts i racktens ram. Det är ett starkt och mer slitstarkt material och därför ökar stabiliteten samt hållbarheten i racketen.

Vibration Absorption System. Denna teknik minskar de stötar som uppstår i din handled, armbåge och axel. På så vis minskar den även risken för skador i de nämnda områdena.

Frame Protector är ett ramskydd som följer med. När den sitter på ramen minskar den risken för skråmor och därmed förlängs racketens hållbarhet.

Teardrop Precision System. Det är tekniken som stöttar allround effekten som ska ge en kombination av kraft och kontroll samt med bra precision.

Comfort Strap är den ergonomiska handledsrem som gör att du inte tappar racketen när du spelar. Detta är inte enbart en rem som många andra racketar har. Det är en bred rem som är bekväm att ha runt handleden.

På grund av skummet i kärnan och den grova ytan får du en bra bollkänsla, kontroll och precision. Med den höga balansen och kolmaterialen får du även kraft. Dessutom får du utmärkta spelegenskaper.

ZERV Hunter Pro padelracket med en grov yta – Kvalitetsmaterial

Racketen är tillverkad med några av de bästa materialen. Den erbjuder en riktigt bra kombination av kraft och kontroll. Du får bättre tag i bollen och därmed bättre bollkänsla samt precision. Sammantaget en utmärkt kvalitetsracket till ett bra pris.

Läs mer om ZERV Hunter Pro

ZERV Hunter Pro

Padel racket

Hitta ZERV Hunter Pro även hos:






Rulla till toppen