Osaka Vision Pro Power Hard Touch

Osaka Vision Pro Power Hard Touch

Här får du en padelracket som är droppformad och med en hård touch.

Padelracket med hård touch från Osaka

Denna padelracket är tillverkad i en traditionell form med element som ger mer stabilitet och därmed längre hållbarhet och livslängd.

Ramen är tillverkad som en 3D-geometrisk sidoprofil och är formad för att ge padelracketen mer styvhet utan att lägga till extra vikt.

Denna racket har ett traditionellt japanskt vävt kolblad. 3k kol har använts, vilket innebär att racketen har lite extra styvhet och stabilitet.

Det är High Density EVA-skum som används här, vilket innebär att EVA-skummet som har använts är tätt och ger därför en hård touch. Detta ger lite extra kraft till dina slag och lite bättre bollkänsla.

Den höga densiteten som används i detta slagträ ger också lite extra vikt, men återigen ger det extra kraft till dina slag. T win-tube kolramen har också använts . Detta innebär att två rör finns runt ramen för att ge extra stabilitet och kraft. Ramen är tillverkad i 50% japansk kol och 50% glasfiber. Ytan är tillverkad av 100% 3k kol. Både glasfiber och kol har använts i denna padelracket. Glasfiber använts för att ge mer elasticitet och kol används för att ge mer stabilitet och kraft.

Padelracket med extra kraft och stabilitet

Superfin racket som genererar extra kraft och skapar mer stabilitet.

Levereras med fodral!

Läs mer om Osaka Vision Pro Power Hard Touch

Osaka Vision Pro Power Hard Touch

Padel racket

Hitta Osaka Vision Pro Power Hard Touch även hos:






Rulla till toppen