Vibor-A Liquid Mamba

Vibor-A Liquid Mamba

En supercool topp-padelracket för dig så att du kan dominera på padelbanan! I en farlig svart och röd design och med många coola detaljer och tekniker!

Vibor-A Padelracket Liquid Mamba – Framträdande design och hög kvalitet

Denna padelracket är avsedd för professionella eller erfarna spelare som vill utveckla sitt spel! Ett antal tekniker hjälper till att göra denna speciella padelracket en av de bästa. Dessa tekniker presenteras nedan:

Droppform: Formen på denna padelracket innebär att sweetspotet, som du vill träffa för att slå de bästa slagen, ligger i mitten av padelracketen! Det ger dig mycket kraft i dina slag samt en känsla av att kontrollera och placera dina slag!

Jämn balans: Padelracketens balans stöttar dess allroundegenskaper. Med en jämn balans får du både bra kraft och precision med denna padelracket. Därmed blir det ett uppenbart val för dig som vill ha lite av varje!

Mjuk kärna: I padelracketens kärna hittar du en mjuk kärna som ser till att vibrationerna, som kan uppstå när du slår bollen hårt, minskas!

Double Kevlar Tube : Med denna teknik i padelracketen får du en mer hållbar padelracket.

12K kol : Ytan på denna padelracket är belagd är 12K kol vilket är en av de medelhårda kolytorna. Kolet i sig ger en styvare padelracket och ger kraft i dina slag. Det gäller inte minst när det kommer i en 12K kolfläta!

Mönstrad yta : Ytan på padelracketen är grov och det innebär att du får ett bättre grepp om padelbollen. Därmed får du en bättre känsla med din padelboll!

Utmärkt allround Vibora padelracket – både kraft och kontroll

Färger: Svart med gula och grå detaljer
Levereras utan fodral

Läs mer om Vibor-A Liquid Mamba

Vibor-A Liquid Mamba

Padel racket

Hitta Vibor-A Liquid Mamba även hos:






Rulla till toppen