Varlion Maxima Summum Prisma W DPO Edition 2022

Varlion Maxima Summum Prisma W DPO Edition 2022

Spännande padelracket från Varlion i samarbete med WPT Danish Padel Open!

Perfekt för den kräsna padelspelaren – Varlion Maxima Summum Prisma W DPO Edition 2022

Denna padelracketen är perfekt för padelspelaren som vill ha det bästa av det bästa. Det är utvecklat i samarbete med WPT Danish Padel Open turneringen. Det är producerat och utvecklat Varlions fabrik i Spanien och kommer i ett begränsat antal på 500 stk. Det er framställt av de bästa materialen och er späckat med de mest innovative teknologier. Detta i kombination med dess dråbeformade träffyta, en neutral-till-hög balans och vikt på mellan 340 och 355 gram gör det till den ultimata allroundracketen.


Det är designat med Summum Technology, vilket är en kombination av en massa ’twists’. Greppet är längre, vilket gör det bättre för tvåhandsslag. Yta är 1,5 cm bredare, vilket resulterar i bättre kontroll och respons. Mellan träffytan och greppet finn en Wings Difusor, vilket er en teknik, som förbättrar aerodynamiken med 27%. Detta resulterar i en överlägsen manöverduglighet och massor av fart i dina slag.


Med Gradual Holes Pattern tekniken är antalet hål i hålmönstret ökat till 76 stycken.I detta hålmönster har man också använt 3 olika storlekar, där hålen blir minte in mot mitten. Detta resulterar i en suverän sweetspot och en mer jämn prestanda!


Ramen er designad med PRISMA Frame tekniken, vilket resulterar i 10% mindre luftmotstånd och en 90% mindre ramkant. Detta förbättrar aerodynamiken ytterligare och minskar kontaktytan vid slag mot väggen, buren, underlaget och nätet. Dessutom har man inkorporerat en PRISMA Bumper längs ramkanten, som skyddar mot repor.


Kärnan är gjort av högdensitets Hypersoft EVA material, vilket ger en explosiv kraft i dina slag. Denna kärna täcks av en yta som är gjord av 12K carbon. I Ytan är finns också det innovative Slice Ytmönstret. Detta ytmönster ökar spin-potentialen markant och är specialutvecklatför att slica bollen.


Handlesafety Technology är tekniken bakom den specialutvecklade remmen. Denna rem har två ut utgångshål, vilket gör den bekvämar jämfört med en vanlig rem.


Till sist, så står W i namnet för winter. Detta betyder att racketen är specialutveckald för att vara som bäst i temperaturer under 25 grader.

Det bästa av det bästa – köp denna Danish Padel Open racket i dag!

OBS: Levereras med fodral!

Läs mer om Varlion Maxima Summum Prisma W DPO Edition 2022

Varlion Maxima Summum Prisma W DPO Edition 2022

Padel racket

Hitta Varlion Maxima Summum Prisma W DPO Edition 2022 även hos:






Rulla till toppen