Vibor-A Liquid King Cobra

Vibor-A Liquid King Cobra

Toppen av toppen – Vibora Liquid King Cobra! Spela som kungen i öknen och vinn matchen! Denna padelracket kommer i en hotfull röd och svart design!

Vibor-A Padelracket Liquid King Cobra – Padelracketarnas kung

En padelracket för professionella spelare som vill se till att de spelar med det bästa av det bästa! I padelracketen hittar du de bästa teknikerna som tillsammans ger dig en padelracket som slår sig fram hela vägen till toppen. Här får du en riktig power-racket!

Diamantform : Formen på denna padelracket innebär att du får ett sweet spot högt upp på padelracketen! Detta ger extra kraft till dina slag så att du kan krossa dina motståndare på planen!

Hög balans: Balansen i denna racket är också hög, så här får du en farlig kombination som säkerställer maximal effekt i ditt spel!

Mjuk kärna: I kärnan av padelracket hittar du en utmärkt mjuk kärna. Den är tillverkad av hög kvalitet och hjälper till med att dämpa de vibrationer som kan uppstå när du slår din padelboll mycket hårt!

Tricarbon: När du använder Tricarbon täcks padelbotten inte bara av ett eller två utan tre lager 100% kol på båda sidor. Detta hjälper till att ge en ännu högre grad av styvhet och bra kraft.

Double Kevlar Tube : Med denna tekniken i padelracketen får du en mer hållbar padelracket.

12K kol : Ytan på denna padelracket är belagd med 12K kol som är en av de medelhårda kolytorna. Kolet i sig ger en styvare padelracket som ger kraft i dina slag. Detta gäller inte minst när kolet kommer i en 12K kolfläta!

Mönstrad yta : Ytan på padelracket är grov vilket innebär att du kan få ett bättre grepp på padelbollen och därmed få en bättre känsla med dina padelbollar!

Dessutom kommer padelracketen med ett band som du kan ha runt handleden. Det gör att även om din padelracket faller ur din hand så fortsätter den inte inte väggen eller golvet!

Utmärkt kraft Vibora padelracket – Kraftfull och slitstark

Färger: Svart med röda detaljer
Levereras utan fodral

Läs mer om Vibor-A Liquid King Cobra

Vibor-A Liquid King Cobra

Padel racket

Hitta Vibor-A Liquid King Cobra även hos:






Rulla till toppen