Vibor-A Liquid Yarara

Vibor-A Liquid Yarara

En supercool topp padelracket för dig som gör det möjligt att dominera på padelbanan! Denna padelracket kommer i en supercool svart och guld design!

Vibor-A Padelracket Liquid Yarara – Kunglig design och hög kvalitet

Denna padelracket är avsedd för professionella spelare som vill se till att de spelar med det bästa av det bästa! Flera tekniker har använts i denna padelracket för att säkerställa att den når hela vägen till toppen. I allmänhet är den här padelracketen lämplig för allround-padelspelaren som letar efter en padelracket som har både bra kraft och precision!

Droppform : Formen på padelracket innebär att sweet spottet ligger mitt i padelracketen! Detta ger extra kraft till dina slag samtidigt som du ser till att du får en känsla av att kunna kontrollera och placera dina slag!

Jämn balans: Balansen på padelracketen stöttar dessa ovanstående funktioner. Med en jämn balans uppnår du även bra kraft och precision i denna padelracket och det kommer därför att vara uppenbart för dig som vill ha det bästa från två världar!

Mjuk kärna: I kärnan av padelracketen kommer du att hitta en utmärkt kärna. Den är gjord av hög kvalitet och hjälper till att dämpa de vibrationer som kan uppstå när du slår padelbollen mycket hårt!

Carbon + : En teknik relaterad till materialen som används i denna padelracket. Med Carbon + täcks padelracket av ett dubbelt lager av 100% kol på båda sidor. Användningen av detta material hjälper till att säkerställa en starkare struktur och bra kontroll.

Dubbel Kevlar-rör: Med den här tekniken i padelracketen får du en mer hållbar padelracket.

12K kol : Ytan på denna padelracket är belagd med 12K kol som är en av de medelhårda kolytorna. Kolet i sig ger en styvare padelracket och lägger kraft till dina slag, det här blir inte mindre när du kommer i en 12K kolfläta!

Mönstrad yta : Ytan på padelracketen är grov vilket innebär att du kan få ett bättre grepp på padelbollen och därmed få en bättre känsla med din padelbollar!

Dessutom kommer padelracketen med ett band som du kan ha runt handleden, vilket säkerställer att även om padelracket faller ur din hand kommer den inte att fortsätta i väggen eller golvet!

Utmärkt allround Vibora padelracket – Massor av kraft och kontroll

Färger: Svart med gulddetaljer
Omslag: Levereras utan fodral

Läs mer om Vibor-A Liquid Yarara

Vibor-A Liquid Yarara

Padel racket

Hitta Vibor-A Liquid Yarara även hos:






Rulla till toppen