Prince Padel Phantom V2

Prince Padel Phantom V2

En kontroll padelracket som har den coolaste designen!

Cool design, kvalitetsmaterial och grym teknik – Prince Padel Phantom V2

Denna padelracket är utformad för att vara en utmärkt kontroll-racket! Denna padelracket har en unik form med sin nästan vinklade version av den runda formen, vilket ger ett större sweet spot samt genererar mer kraft. Dessutom har denna racket en mellanbalans som i kombination med den unika formen ger utmärkt kontroll och precision. Dessutom är ramen tillverkad av kol och flera grymma tekniker;

Shot Spin är tekniken bakom den nubbade ytstrukturen som förbättrar bollkänslan och genererar spin!

FTP är det ”lagerbyggnadssystem” som används vid konstruktionen av padelracketytan. Ytan består av flera lager, där det inre lagret är ett lager av glasfiber, sedan ett lager ’ Fusion Thermo Polyamidex’ och slutligen ett lager av 3K Carbon . Detta ”lagerbyggnadssystem” förbättrar energiöverföring, robusthet och hållbarhet.

Power Core är tekniken bakom hålens ” borrmönster ”. Hålens diameter gradvis ökar mot kanten av racket, vilket genererar mer kraft och kraft samt förbättrar aerodynamiken.

Black EVA är det gummimaterial som används i kärnan. Svart EVA är ett gummimaterial med medelhårdhet som förbättrar energiöverföring och kontroll.

V Core är den teknik som finns i bryggkonstruktionen. Denna v-konstruktion ger ramen en styvare profil och bättre stabilitet.

Antivibration Handle System (AHS) är det vibrationsdämpande systemet som finns i greppet och ger en vibrationsdämpande effekt.

Kontroll-padelracket i suverän kvalitet – köp den idag!

OBS: Levereras utan fodral!

Färg: Svart och grått med ljusblå detaljer!

Läs mer om Prince Padel Phantom V2

Prince Padel Phantom V2

Padel racket

Hitta Prince Padel Phantom V2 även hos:






Rulla till toppen