Wilson Ultra 108 V4.0

Wilson Ultra 108 V4.0

Cool, smidig, bekväm och kraftfull Wilson tennisracket! Perfekt för den lätt övade tennisspelaren och motionären som inte gör några kompromisser!

Enorm sweetspot och bekväm kraft – Wilson Ultra 108 V4.0
Detta tennisracket är perfekt för den lätt övade och motionären som letar efter ett racket med en stor sweetspot, bekväm kraft och som är extremt smidigt. Det beror på kombinationen av det 108″ huvudet, 16×18 strängmönstret, balanspunkt på 33,5 cm (-3 pts) och vikten på 270 gram. Dessutom är det fyllt med kvalitetsmaterial och teknologier!

FORTYFIVE° är den patenterade ”ramlayouten” som säkerställer en suverän bollkontakt, ramens flexibilitet och stabilitet.

Parallel Drilling är den unika bågfästanordningen som säkerställer ett mer förlåtande strängsvar och utvidgar sweetspoten.

Crush Zone är det innovativa båssfästsystemet som komprimeras vid slag och förlänger kontakttiden med bollen. Denna teknologi främjar också känslan och kraftöverföringen.

Sweet Spot Channel är den ”kanal” som löper längs sidan av ramen. Denna unika teknologi ökar sweetspoten och kraftöverföringen ytterligare.

Slutligen är ’bumpern’, båsfästena och ’capen’ tillverkade av det miljövänliga plastalternativet Agiplast.

Dominera tennisbanan – köp detta Wilson tennisracket idag!
Levereras med fabrikssträngning. Vi rekommenderar dock att du köper till en professionell strängning!
Expertrådgivning: För detta racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.
OBS: Levereras utan fodral!

Läs mer om Wilson Ultra 108 V4.0

Wilson Ultra 108 V4.0

Tennis racket

Hitta Wilson Ultra 108 V4.0 även hos:






Rulla till toppen