Babolat Evo Drive Lite Women

Babolat Evo Drive Lite Women

Lätt, manövrerbar och kraftfull dam tennisracket från Babolat!

Perfekt för den kvinnliga tennisspelaren – Babolat Evo Drive Lite Women

Är du en kvinnlig tennisspelare som letar efter en manövrerbar och explosiv tennisracket? Då är det denna Evo Drive Lite Women du letar efter. Den har ett 104″ blad, låg balans, 16×17 strängmönster och väger endast 255 gram. Detta i kombination med teknikerna resulterar i en racket som är lätt att spela med och som är perfekt för nybörjaren samt den lättare erfarna.

SWX EVO FEEL är den vibrationsdämpande tekniken i racketens nyckelpunkter. Detta resulterar i grym stötdämpning som förbättrar spelkomforten betydligt.

ELLIPTIC FRAME är tekniken som ligger bakom den innovativa ramkonstruktionen. Denna innovativa ramkonstruktion ser till att du får optimal stabilitet, styvhet och styrka i ramen. Dessutom är ramen uppbyggd av grafit, vilket är ett lätt och starkt material.

WOOFER SYSTEM är den innovativa teknik som förbättrar strängresponsen betydligt. Detta resulterar i längre bollkontakt och bättre bollkontroll.

Köp denna dam tennisracket idag – till ett bra pris!

OBS:  Levereras med fabrikssträngar – Vi rekommenderar dock att du köper till en professionell strängning til 249 SEK så att racketen är 100% redo från start.

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Babolat RPM Blast och 24 kg.

Dessutom levereras den med fodral!

Läs mer om Babolat Evo Drive Lite Women

Babolat Evo Drive Lite Women

Tennis racket

Hitta Babolat Evo Drive Lite Women även hos:






Rulla till toppen