Wilson Clash 100L V2

Wilson Clash 100L V2

Lätt och manövrerbar tennisracket från Wilson!

Ta tennisbanan med storm – Wilson Clash 100L V2

Den klassiska Clash 100L har uppgraderats. Det är en fantastisk tennisracket som har den perfekta blandningen av komfort, flexibilitet och spelegenskaper. Den vänder sig till tennisspelaren som önskar en mångsidig racket som inte kompromissar med manövrerbarhet. Detta beror på kombinationen av 100″ bladet, den låga balansen, 16×19 strängmönster och dess låga vikt på 280 gram.

Utöver ovanstående är racketenn även uppgraderas på den tekniska och hållbara fronten;

FORTYFIVE° är den patentskyddade tekniken bakom ramens kol-konstruktion. Denna teknik säkerställer att du får den bästa blandningen av flexibilitet och stabilitet. Detta resulterar i den perfekta kombinationen av kraft, kontroll och bollkänsla.

Parallel Drilling är tekniken som ger en mer enhetlig strängrespons. Detta utvidgar sweetspottet markant, vilket förbättrar spelegenskaperna.

Vertical Bending förbättrar den vertikala flexibiliteten. Detta förlänger kontakttiden med tennisbollen och säkerställer att du får de bästa förutsättningarna för vertikala slag.

Horizontal Bending förbättrar den horisontella flexibiliteten. Detta förbättrar förutsättningarna för hosrisontella slag.

Torsional Bending är tekniken som stabiliserar ramflexibiliteten vid ’off-center’ slag.

De hållbara tilltagen i denna racketen är ’plast’-delarna som är tillverkade i Agiplast. Agiplast är ett växtbaserat material som påminner om plast. Detta material har samma egenskaper som plast – men är bättre för miljön.

Manövrerbar, flexibel och mångsidig tennisracket – köp den idag!

Levereras utan strängar. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning till 249 SEK, så att racketen är 100% redo från start.

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Wilson Clash 100L V2

Wilson Clash 100L V2

Tennis racket

Hitta Wilson Clash 100L V2 även hos:






Rulla till toppen