Wilson Blade 101L V9

Wilson Blade 101L V9

Wilson Blade 101L är tillbaka i en version 9 – nu med ny teknologi och en coolare design! Perfekt för den lätt övade och motionären som letar efter en lätthanterlig och kontrollerande tennisracket!

Lätt, kontrollerande och mycket känsla – Wilson Blade 101L V9
Denna motionärtennisracket är perfekt för spelaren som letar efter den perfekta kombinationen av kontroll, känsla och hanterbarhet. Den har en kombination av ett 101-tums huvud, lågt balanspunkt (33 cm / -4 pts.), ett 16×20 strängmönster och en vikt på 275 gram. Dessutom är den fylld med härliga teknologier och material!

Braided Graphite + Basalt är materialen som används i ramkonstruktionen. Detta har resulterat i en responsiv ram med bra bollkontroll och känsla.

Parallel Drilling är teknologin som säkerställer en mer enhetlig och förlåtande strängrespons samt utvidgar sweetspotten.

StableFeel är den nya teknologin som främjar stabilitet och känsla.

DirectConnect är teknologin som främjar vridningsstabilitet genom att förlänga kolfibermaterialet från greppet ner till ’cappen’.

Ta kontrollen – köp denna tennisracket idag!
Levereras med fabrikssträngning – vi rekommenderar dock att du köper till en professionell strängning så att racketen är 100% redo från början.

Expertrådgivning: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Wilson Blade 101L V9

Wilson Blade 101L V9

Tennis racket

Hitta Wilson Blade 101L V9 även hos:






Rulla till toppen