Babolat Pure Strike Lite 2024

Babolat Pure Strike Lite 2024

Pure Strike Lite är tillbaka i en 2024-version. Nu med mer kontroll och känsla! Perfekt för motionären som letar efter en lätthanterlig tennisracket med massor av kontroll!

Den perfekta kombinationen av kontroll och hanterbarhet – Babolat Pure Strike Lite 2024
Babolat är tillbaka med en fjärde generation av sin Pure Strike-serie – och denna Lite-version har fått en översyn. Det är den perfekta tennisracketen för motionären som letar efter en lätthanterlig racket med massor av kontroll och känsla. Detta beror på kombinationen av högkvalitativa material, teknologier och specifikationer. Den har kombinationen av ett 100-tums huvud, 16×19 strängmönster, vikt på 265 gram och en jämn balanspunkt på 330 mm.
NF²-TECH är teknologin där hampfibrer inkorporeras i ramen. Dessa hampfibrer är placerade vid klockan 3 och 9 och säkerställer god vibrationsdämpning och känsla.

SWX PURE FEEL är det viskoelastiska materialet med SMAC som inkorporerats i ramen. Detta viskoelastiska material skapar ett revolutionerande anti-vibrationsystem som säkerställer en suverän känsla och ljud.

Frame String Interaction (FSI) Control är teknologin som kombinerar ett tätt strängmönster med Woofer-teknologin. Detta säkerställer en bättre strängrörelse, längre kontaktid med bollen och kontroll.

Få en lätthanterlig kontroll på banan – köp denna Babolat tennisracket idag!
OBS: Levereras utan fabrikssträngning. Vi rekommenderar att du köper en professionell strängning!

Expertrådgivning: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Babolat RPM Blast och 24 kg.

Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Pure Strike Lite 2024

Babolat Pure Strike Lite 2024

Tennis racket

Hitta Babolat Pure Strike Lite 2024 även hos:






Rulla till toppen