Babolat Pure Strike Team 2024

Babolat Pure Strike Team 2024

Babolat Pure Strike Team är tillbaka i en 2024-version – nu med ännu mer känsla och kontroll! Perfekt för motionären och den mer erfarna tennisspelaren som inte gör avkall!

Massor av känsla och kontroll – Babolat Pure Strike Team 2024
Babolat är tillbaka med en fjärde generation av sin erkända Pure Strike-serie – och denna Team-version gör ingen besviken! Det är den perfekta tennisracketen för motionären och den erfarna spelaren som vill ha massor av känsla och kontroll. Den har kombinationen av ett 100-tums huvud, 16×19 strängmönster, vikt på 285 gram och en låg balanspunkt på 325 mm. Dessutom är den uppbyggd av kvalitetsmaterial och med innovativa teknologier!
NF²-TECH är tekniken där hampafibrer inkorporeras vid klockan 3 och 9 i ramen, vilket ger en suverän vibrationsdämpning och mer kontrollerad känsla.

SWX PURE FEEL är det viskoelastiska materialet med SMAC, som är inkorporerat i racketens ram. Detta resulterar i ett revolutionerande anti-vibrations system som säkerställer en bra känsla och suveränt ljud.

Frame String Interaction (FSI) Control är tekniken som kombinerar ett tätare strängmönster med det erkända Woofer-systemet. Detta resulterar i en bättre strängrörelse, längre kontaktid med bollen och främjar kontrollen avsevärt.

Ta kontrollen på tennisbanan – köp denna tennisracket idag!
OBS: Levereras utan fabrikssträngning. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning!

Expertrådgivning: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Babolat RPM Blast och 24 kg.

Levereras utan fodral!

Läs mer om Babolat Pure Strike Team 2024

Babolat Pure Strike Team 2024

Tennis racket

Hitta Babolat Pure Strike Team 2024 även hos:






Rulla till toppen