Head Boom MP L 2024 Alternate

Head Boom MP L 2024 Alternate

Tenniskläppen är designad för att kombinera slagkraft och precision i en lättviktsram, perfekt för den ambitiösa spelaren.
Boosta ditt tennisspel – Head Boom MP L 2024 Alternate
En tennisracket som mästerligt blandar kraft och finess med en otrolig lätthet. Perfekt för dig som är den ambitiösa mellanliggande eller avancerade spelaren. Tack vare dess 100-tums rackethuvud, en låg balanspunkt på 325 mm (0,7 in. HL), ett 16×19-strängmönster och en vikt på bara 270 gram är denna racket skräddarsydd för att maximera ditt potential på banan med lätthet.
Auxetic 2.0-teknologin inför ett responsivt material i racketens ram, vilket säkerställer toppklassprestanda och exakt återkoppling.
Med Graphene Inside-teknologi har grafenfiber noggrant inkorporerats i ramen för att öka stabiliteten och säkerställa utmärkt energiöverföring.
Morph Beam presenterar en speciell ramdesign som kombinerar känsla och lätthet, så att du får den bästa upplevelsen under spelet.
Power Grommets-teknologin expanderar öglorna för att ge strängarna mer rörelseutrymme, vilket ger dina slag mer kraft.
Directional Drilling-tekniken optimerar kraftöverföringen och gör sweetspotet större genom att noggrant placera öglorna.
Slutligen säkerställer Uni Pattern med sitt enhetliga och noggrant utformade strängmönster en spelupplevelse som är mer förlåtande.
Uppgradera ditt spel – Köp denna racket idag!
OBS: Levereras med fabrikssträngning. Vi rekommenderar dock att du köper till en professionell strängning.
Expertrekommendation: För denna racket rekommenderar vi strängning med Wilson Revolve och 24 kg.
Levereras utan skyddsfodral!

Läs mer om Head Boom MP L 2024 Alternate

Head Boom MP L 2024 Alternate

Tennis racket

Hitta Head Boom MP L 2024 Alternate även hos:






Rulla till toppen