Head Boom Team L 2024

Head Boom Team L 2024

Tennisracket med en lättare och mer förlåtande ram – perfekt för nya spelare som lär sig spelets finesser, eller för mellannivåspelare.
Behärskning med lätthet – Head Boom Team L 2024
Upplev spelglädjen med den senaste Boom Team L 2024. Denna racket erbjuder en explosiv kombination av kraft och förbättrad, sensationell känsla i ditt spel. Med sitt stora 107-tums rackethuvud, en låg balanspunkt på 340 mm, 16×19-strängmönster och en lätt vikt på bara 260 gram, erbjuder den en användarvänlig upplevelse med utmärkt manövrerbarhet och kraft!
Auxetic 2.0-teknologin integrerar ett extremt responsivt material i racketens ram, vilket garanterar en förstklassig prestanda och exakt återkoppling.
Genom Graphene Inside-teknologin har grafitfiber strategiskt införlivats i racketens ram för att förstärka stabiliteten och möjliggöra en överlägsen energiöverföring.
Morph Beam erbjuder en unik ramkonstruktion som förenar känslan med lättheten för att förbättra din spelupplevelse.
Power Grommets-teknologin förstorar öglorna, vilket möjliggör större rörelsefrihet för strängarna och därmed ökar slagets kraft.
Med hjälp av Directional Drilling-metoden förbättras slagstyrkan, och sweetspoten utvidgas genom exakt placering av öglorna.
Slutligen säkerställer Uni Pattern med sitt konsekventa och noggrant utformade strängmönster en mer förlåtande spelstil.
Manövrerbarhet och kraft – Köp den idag!
OBS: Levereras med fabrikssträngning. Vi rekommenderar dock att du köper till en professionell strängning.
Expertrekommendation: För denna racket rekommenderar vi strängning med Wilson Revolve och 24 kg.
Levereras utan skyddsfodral!

Läs mer om Head Boom Team L 2024

Head Boom Team L 2024

Tennis racket

Hitta Head Boom Team L 2024 även hos:






Rulla till toppen