Wilson Clash 100 Tour Pro

Wilson Clash 100 Tour Pro

Wilson Clash 100 Tour Pro är en riktigt cool tennisracket som ger dig den bästa kombinationen av kontroll och flexibilitet. Det är på många sätt en revolutionerande tennisracket som sätter standarden för designen av tennisracketar framöver.

Du får en extrem strålkastarbalans, vilket tillsammans med Freeflex och de bästa materialen i Kol ger dig en superkänsla och bollkontroll. Storleken 100 ”i kombination med ljusbalansen och racketens 310 gram vikt är ovanlig, men ändå resulterar denna komposition i en mycket lättare manövrering och stabilitet.

Dessutom implementeras StableSmart-teknik, vilket ger en helt unik stabilitet i ramen, samtidigt som du ger dig extra kraft. Belastningen på armen har beaktats och därför har även stötdämpande material använts i ramen. Wilson Clash 100 Tour Pro vänder sig till den avancerade spelaren som vill ha sin rätta match med en tennisracket!

Levereras utan strängning. Vi rekommenderar alltid att du köper en professionell strängning för ENDAST 299 SEK – så att din nya racket är 100% klar från början.

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Sensation Plus och 25 kg.

Läs mer om Wilson Clash 100 Tour Pro

Wilson Clash 100 Tour Pro

Tennis racket

Hitta Wilson Clash 100 Tour Pro även hos:






Rulla till toppen