Yonex Crew Neck T-Shirt 10395EX Tournament Denim/Navy

Yonex Crew Neck T-Shirt 10395EX Tournament Denim/Navy

Denna t-shirt från Yonex kommer i mycket hög kvalitet. Utöver den höga kvaliteten har Yonex använt ett antal olika tekniker som hjälper dig få de bästa förutsättningarna på banan.

Bättre prestanda med tekniker från Yonex

Denna t-shirt från Yonex kommer med några riktigt bra tekniker som förbättrar din prestanda och komfort. T-shirten är tillverkad av 100% polyester, vilket gör att den andas bra, absorberar svett och torkar snabbt. De två populära teknikerna som Yonex har använt är Air-Release och Very Cool Dry. Den första tekniken Air-Release gör denna t-shirt mycket luftig vilket gör att den varma luften som bildas släpps ut och byts mot svalare. Very Cool Dry är en teknik som absorberar och transporterar svett, så att du kan hålla dig torr under matchen.

Cool design från Yonex

Denna t-shirt är en riktig performance t-shirt som kan användas för både träning och tävling. T-shirten kommer i en otroligt fin färgkombination med denimblå och marinblå. Detta är den t-shirt du har väntat på om du både vill förbättra din performance och se bra ut på tränings- och tävlingsplanen.

Material: 100% polyester
Färg: Denim Blue, Navy Blue och White.

Läs mer om Yonex Crew Neck T-Shirt 10395EX Tournament Denim/Navy

Yonex Crew Neck T-Shirt 10395EX Tournament Denim/Navy

Piké

Hitta Yonex Crew Neck T-Shirt 10395EX Tournament Denim/Navy även hos:






Rulla till toppen