Wilson Clash 100L

Wilson Clash 100L

Med denna revolutionerande Wilson Clash 100L tennisracketen får du n utgåva av clash modellen och massor av grymma tekniker och medel i en och samma racket!

Denna Wilson racket kan vara ett bra förslag för dig som är en dedikerad nybörjare och behöver en bekväm racket som fortfarande är ger dig bra precision.

Med tekniker som FreeFlex och SmartStable får du tekniker som hjälper till att göra racketen flexibel. Dessutom hjälper de var och en att ge racketen stabilitet respektive kraft på grund av den unika ramen, som är den mest flexibla på marknaden.

Racketen är också lättare att svinga och ger mycket spin också på grund av den lätthet som ligger i racketen. Dessutom kommer du att få en bra känsla och kan med flexibiliteten snabbt komma runt på banan och nå de flesta bollar och på det sättet också få lite kontroll.

Levereras utan strängar. Vi rekommenderar alltid att du köper en professionell strängning för ENDAST 299 SEK – så att din nya racket är 100% klar från början.

Expertråd: Vi rekommenderar att du får denna racket strängad med denna Wilson-strängning, Wilson Revolve, som finns i olika storlekar och färger. Vi rekommenderar också att stränga med 24 kg.

Läs mer om Wilson Clash 100L

Wilson Clash 100L

Tennis racket

Hitta Wilson Clash 100L även hos:






Rulla till toppen