Wilson Roland Garros Equipe HP

Wilson Roland Garros Equipe HP

Wilson, som den officiella tennisracketpartnern för French Open, har släppt en samling Roland Garros tennisracketar, och denna tennisracket är en del av detta samarbete!

Allround tennisracket i cool design – Wilson Roland Garros Equipe HP

Denna tennisracket väger 286 gram och har låg balans. Kombinationen av detta ger denna tennisracket en enastående balans mellan kraft och kontroll. Dessutom är ramen uppbyggd av en grafitkomposition som ger en bra blandning av kontroll, kraft och kulkänsla. Detta resulterar i en tennisracket som är perfekt för dig som är relativt ny i tennisvärlden.

I denna Equipe HP tennisracket har Wilson använt Perimeter Weighting System tekniken, där extra vikt placeras vid 3 och 9. Detta Perimeter Weighting System ger racketen bättre vridstabilitet.

Cushion-Aire Grip är grepplindan som placeras på racketens axel. Detta grepp är perforerat och vadderat, vilket ger bra spelkomfort.

 Slutligen har Wilson lagt stor vikt vid designaspekten, där de har tagit inspiration i elegansen och stilen i Roland Garros-turneringen.

Grym tennisracket till ett bra pris – Köp idag!

 Levereras med strängar! Vi rekommenderar dock alltid att du köper en professionell strängning till ENDAST 249 SEK – så att din tennisracket är 100% redo från början!

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Tennisracketen levereras utan fodral!

Färg: Marinblå, orange och vit!

Läs mer om Wilson Roland Garros Equipe HP

Wilson Roland Garros Equipe HP

Tennis racket

Hitta Wilson Roland Garros Equipe HP även hos:






Rulla till toppen