ZERV Conqueror 20S 2.0

ZERV Conqueror 20S 2.0

ZERV Conqueror 20S 2.0 är ett suveränt power badmintonracket! Det är ett toppracket med läcker design och ett ännu läckrare pris!

ZERV Conqueror 20S 2.0 – Ett ”one of a kind” powerracket

Med en vikt på 87 gram ger detta badmintonracket dig en hel del kraft vilket är en klar fördel när du ska slå dina offensiva slag från bakplan.

I ramen finns X-Treme Frame tekniken vilket är en teknik där man vrider fibrerna i ramen vilket ger detta racket en ännu starkare och mer kraftfull ramprofil! I rackets skaft hittar du Ultra-High-Modulus Graphite, vilket är ett material som ger racket en starkare och styvare profil!

Flexibiliteten i racket är styvt vilket ger dig som spelar en ökad kontroll. Detta betyder att du kan styra dina slag dit du önskar.

Suveränt toppracket från ZERV – det kallar vi Value-For-Money!

Vårt förslag på ett toppracket – och det bästa förslaget på ett toppracket – och det bästa är också att vi har pressat ner priset i botten. Detta gäller särskilt om du köper två eller tre badmintonracketar på samma gång!

LEVERERAS MED STRÄNGAR. Vi har valt att stränga alla våra ZERV toppracketar med professionell strängning från början. Därför får du ett racket som är strängat med vår BESTSELLER Ashaway Zymax 68 TX string i 11 kg med i köpet helt utan kostnad.

Levereras med fodral!

Läs mer om ZERV Conqueror 20S 2.0

ZERV Conqueror 20S 2.0

Badminton racket

Hitta ZERV Conqueror 20S 2.0 även hos:






Rulla till toppen