ZERV Wombat

ZERV Wombat

ZERV Wombat är ett riktigt snyggt och billigt badmintonracket! Det kommer i grå, svart och röd design och den är tillverkad i 100% Graphite vilket ger dig riktigt bra spelegenskaper.

Badmintonracket tillverkat i bra material och lätta att spela med för alla

Racket är uppbyggt med Isodynamic tekniken i ramen på bladet vilket ger ett större sweetspot så att även de mindre bra slagen kommer tillbaka till motståndaren med kontroll och precision. Sweetspottet är nämligen 32% större än andra ovala badmintonracketar vilket ger dig som spelar möjligheten att få bättre spel och ett racket som är mycket lätt att spela med.

Dessutom får du ett 100% Carbon Shaft, som ger extra stötdämpning i greppet så att du får ett stabilare racket med bra kontroll.

Detta ZERV Wombat badmintonracket vänder sig brett från både nybörjaren, ungdomsspelaren och motionären då det är lätt att spela med och kommer med ett medium flexibelt skaft.

Bestseller – ZERV Wombat i 100% Graphite!

Det är vårt helt egna märke där vi har samlat det bästa från alla märken och lagt i vårt eget märke ZERV. Det är ett ”Value for Money” märke och du får riktigt bra kvalitet för pengarna.

LEVERERAS MED STRÄNGAR. Vi rekommenderar att köpa en professionell strängning för endast 299 SEK så att racket är 100% redo från start.

Expertrådgivning: Till detta racket rekommenderar vi en strängning med Ashaway Zymax 68 TX och 10,5 kg i hårdhet.

Läs mer om ZERV Wombat

ZERV Wombat

Badminton racket

Hitta ZERV Wombat även hos:






Rulla till toppen