Wilson Blade 98S V7.0

Wilson Blade 98S V7.0

Här får du Blade 98S V7.0 som är en kraftfull tennisracket fylld med den senaste tekniken från Wilson!

I den här sjunde versionen av Blade-serien är det mer fokus på kontroll och känsla jämfört med föregående Blade. Det är inte att säga att du inte får makt, för du gör det!
Den gröna färgen har flyttats upp till racketens topp och ramens sidor har fått en fin ljusgrå färg som på Clash. Resten av racketen är sofistikerad svart och allt i matt färger. Superfin design!

Som något nytt har Blade 98S V7.0 tilldelats tekniken Free Flex, som är den strategiska placeringen av Carbon i ramen. Ramen böjs både horisontellt och vertikalt vilket ger en bättre flexibilitet och bollkänsla, så att du kan svinga racketen fritt och ändå ha en riktigt bra kontroll.

Racketen har fortfarande Parallel Drilling vilket gör strängarna mer lyhörda och ger en bättre känsla med bollen. Detta ger dig mer kontroll när du slår bollen.
För att inte glömma, det här är en spin-racket, och den här 98S ger dig 200 spins till utan att du behöver göra något åt ​​det.

Blade V7.0-serien riktar sig fortfarande till den aggressiva tennisspelaren.
Denna serie har mer kontroll och känsla att erbjuda spelaren, samt en bättre kontakt med bollen i slag.

LEVERERAD UTAN STRÄNGAR! Vi rekommenderar att du köper en professionell strängning för ENDAST 299 SEK, – så att din tennisracket är 100% redo från början!

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Läs mer om Wilson Blade 98S V7.0

Wilson Blade 98S V7.0

Tennis racket

Hitta Wilson Blade 98S V7.0 även hos:






Rulla till toppen