Forza Ultra Power 500 M Black

Forza Ultra Power 500 M Black

Denna Forza Ultra Power 500 M Black är en racket i FZ Forza Power-serien. Power-serien är som du hör på namnet för dem som söker kraft i sitt spel.

Badmintonracket från Forza – Forza Ultra Power 500 M Black

Denna framtunga racket från Forza är särskilt bra när du ska smasha och slå slag från baslinjen. En racket med hög balans ger i regel mycket kraft till ditt spel.

Här får du ett medium styvt skaft som hjälper dig med både kontroll och kraft. Med ett flexibelt skaft får du extremt mycket kraft och med ett styvt skaft får du mycket kontroll. Med medelstyvhet får du både mycket kraft och kontroll.

Denna badmintonracket väger 87 g, vilket ligger i normalkategorin, men är på gränsen till tungt, vilket resulterar i mer kraft.

Medium-styv racket för den lätt erfarna spelaren , ungdomsspelare och motionären

Denna racket passar den lätt erfarna, ungdomsspelaren och motionären. Racketen passar extra bra för badmintonspelare som letar efter extra mycket kraft till sitt spel. En racket som kan hjälpa dig med dina slag från baslinjen.

Forza har en kraftskala där denna badmintonracketen är ligger på 8/10.

Levereras med fabrikssträngar men vi rekommenderar alltid att du köper en proffessionell strängning för endast 299 SEK så att din racket är 100% redo från start!

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Ashaway Zymax 68 TX och 10,5 kg i hårdhet.

Läs mer om Forza Ultra Power 500 M Black

Forza Ultra Power 500 M Black

Badminton racket

Hitta Forza Ultra Power 500 M Black även hos:






Rulla till toppen