Head Graphene 360+ Instinct LITE

Head Graphene 360+ Instinct LITE

En av de mest kraftfulla racketarna i Instinct-serien från Head! Och då är det till och med superlätt!

Head Graphene 360+ Instinct LITE – Få massiv kraft ganska enkelt!

Instinct Lite-serien väger bara 270 gram och är känd för sin användarvänlighet; det är alltså ett självklart val för nybörjare, ungdomsspelare, lätt erfarna och erfarna som vill ha mycket kraft, helt enkelt. Lättheten gör den ganska enkel att svinga.

Två olika tekniker från sportjätten Head är finns i denna lätta strålkastarracket som tillsammans skapar namnet 360+. Graphene 360-teknik skapar bättre energiöverföring, bättre hållbarhet och livslängd, mindre vibrationer och mer stabilitet. En stor anledning till detta är de nya koltrådarna och den starkare ramen.
På samma sätt säkerställer spiralfibertekniken mer motståndskraft och bollkänsla. Massor av komfort, kontroll i racketen och snabba svängar och reaktioner är nästan en garanti!

Racketens större huvudstorlek på 670 cm2 underlättar ett större sweet spot och kulorna är därmed något lättare att slå rena. Strängmönstret 16 X 19 skapar optimala skruvkarmar.

Head Graphene 360+ Instinct LITE- Särskilt lämplig för ungdomsspelare och nybörjare!

Om du letar efter en tennisracket som är enkel att spela med, optimerar din rörlighet och samtidigt ger dig massor av kraft, då är denna tennisracket den perfekta matchen!

Levereras utan strängar. Vi rekommenderar alltid att du köper en professionell strängning för ENDAST 299 SEK – Så är din racket 100% redo från början.

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en sträng med Wilson Revolve och 24 kg.

Läs mer om Head Graphene 360+ Instinct LITE

Head Graphene 360+ Instinct LITE

Tennis racket

Hitta Head Graphene 360+ Instinct LITE även hos:






Rulla till toppen