Head Speed Team

Head Speed Team

Lätt och blixtsnabb tennisracket från Head

Lätt, snabb och fylld med tekniker – Head Speed Team 2022

Den klassiska Speed serien har uppgraderats – och denna tennisracket är en del av uppgraderingen. Den vänder sig till lättare erfarna och erfarna tennisspelare som letar efter en bra kombination av kraft, fart och manövrerbarhet. Dessutom har Head fyllt denna racket med deras bästa och senaste tekniker och material.

Graphene Inside och Auxetic är materialen som har använts i ramen. Graphen Inside är ett innovativt grafit-material som strärker ramen och dess stabilitet. Auxetic är det banbrytande materialet som förbättrar ramens flexibilitet och kraftöverföring vid slag.

Directional Drilling är tekniken bakom hålmönstret. Denna teknik utvidgar sweetspottet. Vidare finns Power Grommets bussningar i racketen, vilka förbättrar strängresponsen och därmed förbättras kraftöverföringen.

Speed Beam är den aerodynamiskea bro som maximerar svinghastigheten och kraften. Vidare är Speed Pattern strängmönstret med och förbättrar balansen mellan kraft och kontroll.

Upplev den manövrervänliga farten på tennisbanan – köp denna tennisracket idag!

 OBS: Levereras med fabrikssträngar men vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning så att racketen är 100 % redo från start.

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Head Speed Team

Head Speed Team

Tennis racket

Hitta Head Speed Team även hos:






Rulla till toppen