Yonex VCore Pro 100 300G

Yonex VCore Pro 100 300G

Utmärkt tennisracket från Yonex!

Bra kombination av kraft, kontroll och spin – Yonex VCore Pro 100 300G 2022

Denna tennisracket vänder sig till den mer erfarna tennisspelaren som önskar en bra kombination av kontroll, kraft och spin. Den väger 300 gram, har ett blad på 100 tum och en låg balans. Detta ger racketen dess kombination av kraft och kontroll. Dessutom är den fylld med grymma tekniker och material;

2G-Namd Flex Force är det grafit material som har använts i rackten. Detta Flex Force grafit material ger snabbare flexibilitet och mer fart i dina slag.

Isometric är tekniken bakom det specialdesignade bladet. Med detta specialdesignade blad förstoras sweetspottet med 7% jämfört med ett vanligt runt blad.

Vibration Dampening Mesh är ett material som finns i skaftet. Detta material är vibrationsdämpande och därmed reducerar det oönskade vibrationer som uppkommer vid slag.

Flexcon System är tekniken i skaftet. Denna teknik gör skaftet flexibelt, vilket resulterar i en bättre kontroll och bollkänsla.

Flex Fuse är den stötabsorberande polymer som finns i grafiten. Denna ökar racketens flexibilitet och främjar spelkomforten.

Fantastisk tennisracket – köp den idag!

OBS: LEVERERAS UTAN STRÄNGAR. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning till endast 249 SEK, så att din racket är 100% redo från start.

Expertrådgivning: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Yonex VCore Pro 100 300G

Yonex VCore Pro 100 300G

Tennis racket

Hitta Yonex VCore Pro 100 300G även hos:






Rulla till toppen