Forza Ultra Power 500 S French Blue

Forza Ultra Power 500 S French Blue

En topp-racket från Forza. Denna modell är en del av FZ Forza Power-serien. Power-serien är en serie av hög kvalitet och som passar spelare som söker kraft till sitt spel. Racketmodellen är gjord för motionärer, erfarna och tävlingsspelare.

Hög balas och en styv badmintonracket från Forza – Forza Ultra Power 500 S French Blue

Med denna badmintonracket från Forza, med hög balans, får du en hel del kraft. Den är hjälper dig får mer kraft i dina smashar och slag från bakplan.

Racketen kommer även med ett styvt skaft som ger en bra kombination då du får mycket kraft och kontroll. Kombinationen gör att du ska kunna hålla inne dina slag på badmintonbanan.

Vikten ligger på 87 g, vilket ligger i den kategorin normal men på gränsen till tung. Vikten på denna badmintonracket hjälper till att generera mer kraft i ditt spel.

En topp-badmintonracket med en snygg design för motionären, den erfarna spelaren och tävlingsspelaren

Denna toppmodell från Forza kommer i en riktigt snygg design i en cool blå färg med gröna detaljer.

Ett styvt skaft passar generellt till motionärer, erfarna och tävlingsspelare. Denna badmintonracket passar självklart även dem som söker mycket kraft till ditt spel. Om det är kraften du saknar så kan detta vara racketen som ger dig de bästa förutsättningarna för just dig.

Få de bästa förutsättningarna på badmintonbanan med Forza Ultra Power 500 S French Blue och köp den idag till ett bra pris!

FZ NR: FZ301568
Färger: Blå och grön

Läs mer om Forza Ultra Power 500 S French Blue

Forza Ultra Power 500 S French Blue

Badminton racket

Hitta Forza Ultra Power 500 S French Blue även hos:






Rulla till toppen