Wilson Pro Staff 97 UL V. 13.0

Wilson Pro Staff 97 UL V. 13.0

Här kommer ytterligare en cool tennisracket från den legendariska Pro Staff Series. Wilson Pro Staff 97 UL V. 13.0 är den lättaste racketen i Pro Staff-serien, den här modellen är designad för den tekniskt avancerade spelaren som vill förbättra sitt spel.

De bästa teknikerna med Wilson Pro Staff UL V. 13.0

Med en vikt på endast 270 gram och en balans på 32,5 cm låter Pro Staff 97 UL dig göra enhetliga och kontrollera slag och placera bollen på din motståndares halva av banan med stor precision.

Strängmönstret 16×19 hjälper till att öka bollens hastighet, samtidigt som du ger dig möjlighet att skicka bort bollen med en superbra spin.

Pro Staff-ramen är konstruerad i en blandning av Kevlar och Graphite, vilket resulterar i en superstark och robust hållbarhet. Dessutom absorberas vibrationer och stötar samtidigt som ramen hålls intakt.
Ramverket är dock fortfarande flexibelt i den utsträckning som krävs. String Mapping-teknik ger ökad strängdensitet för att förbättra noggrannhet och känsla.

Legendarisk lätt racket designad av Roger Federer!

Denna racket riktar sig till den aggressiva spelaren som behöver kontroll för att kontrollera sin kraft. Dessutom minskar denna racket i vikt, så den riktar sig också till dig som vill ha en kontrollracket som är lättare att svänga genom luften.

Spela din motståndare ut ur banan med en racket från den ikoniska Pro Staff-serien – Designad av tennisstjärnan Roger Federer.

Levereras utan strängning. Vi rekommenderar alltid att du köper en professionell sträng för ENDAST 249 SEK, – så att din nya racket är 100% redo från start.

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Läs mer om Wilson Pro Staff 97 UL V. 13.0

Wilson Pro Staff 97 UL V. 13.0

Tennis racket

Hitta Wilson Pro Staff 97 UL V. 13.0 även hos:






Rulla till toppen