Yonex Nanoflare 700 Blue Green

Yonex Nanoflare 700 Blue Green

Yonex Nanoflare 700 är en huvudlätt badmintonracket som är uppbyggd runt en unik ramkonstruktion. Det gör att du får möjlighet för snabbare rörelser med racket och skjuta djupt in på motståndares planhalva med hög hastighet.

För att få denna känsla har Yonex utvecklare skapat en ny ramdesign och därför är Yonex Nanoflare 700 den första badmintonracketen som har Sonic Flare System, som ger unik stabilitet och styrka. Tillsammans med den andra nya tekniken TORAYCA M40X, som ger en extra stabil ram, får man en stabil och mycket aerodynamisk racket. M40X är i själva verket mycket starkare än de tidigare använda kolmaterialen och därmed har man kunnat göra racketen ännu lättare än någonsin förr.

Så du får en toppbadmintonracket från Yonex som är ultralätt i huvudet, så att du som spelare kan få styrka, snabbhet och kontroll över spelet. Racketen passar både den kräsna motionären och till spelaren som vill ha extra fart i sitt spel i både dubbel och singel. Racketen har medium-flexibelt skaft så att alla kan använda det.

Levereras utan fodral.

LEVERERAS OSTRÄNGAD. Vi rekommenderar att köpa en professionell strängning för endast 299 SEK så att racketen är 100% redo från början.
TRYCK HÄR: STRÄNGNING VID KÖP AV NY BADMINTONRACKET

Flex: Medium

Ram: H.M. Graphite / M40X / SUPER HMG

Skaft: H.M. Graphite

Vikt: 83 gram

Greppstorlek: 4U, G4

Färg: Blue Green

Läs mer om Yonex Nanoflare 700 Blue Green

Yonex Nanoflare 700 Blue Green

Badminton racket

Hitta Yonex Nanoflare 700 Blue Green även hos:






Rulla till toppen