Head Speed MP

Head Speed MP

Mångsidig och snabb tennisracket från Head!

Perfekt för den erfarna tennisspelaren – Head Speed MP 2022

Denna tennisracket är en del av den uppgraderade 2022-versionen av den klassiska Head Speed serien. Den vänder sig till den mer erfarna tennisspelaren som letar efter en manövrerbar och mångsidig racket! Den har en kombination av ett 100″ blad, 16×19 strängmönster, något låg balans och en vikt på 300 gram. Dessutom har Head använt en mängd kvalitetsmaterial och tekniker i denna racket.

I ramen finns Graphene Inside och Auxetic. Graphene Inside är ett starkt grafitmaterial som ser till att du får en stark och stabil ram. Vidare gör den banbrytande Auxetic tekniken att du får bra flexibilitet och kraftöverföring i slagen. I ramen finns även Speed Beam tekniken. Speed Beam är den aerodynamiska bron som maximerar svinghastigheten och kraften i dina slag.

Directional Drilling är den innovativa hålborrningstekniken som utvidgar sweetspottet. Vidare finns Power Grommets bussningar i hålen, vilket resulterar i bra strängrespons. Detta i kombination med det innovativa Speed Pattern strängmönstret ger en bra balans mellan kraft och kontroll.

Letar du efter en manövrerbar och mångsidig tennisracket? Tveka då inte på att köpa en Speed MP idag!

 OBS: LEVERERAS UTAN STRÄNGAR. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning till 249 SEK, så att racketen är 100% redo från start.

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Den levereras utan fodral!

Läs mer om Head Speed MP

Head Speed MP

Tennis racket

Hitta Head Speed MP även hos:






Rulla till toppen