Wilson Blade 98 16×19 V7.0

Wilson Blade 98 16×19 V7.0

Här är den! Version 7 av det fantastiska Wilson Blade !!
Här får du Blade 98 16×19 V7.0 som är en superfin tennisracket med uppdaterad teknik från Wilson!

I den här sjunde versionen av Blade-serien är det mer fokus på bollkänsla och kontroll än de senaste Blade-versionerna. Det är inte att säga att du inte får makt, för du gör det!

Racketens design heter Clean Tri-color och ser ut som följande: den gröna färgen bibehålls men flyttas upp till toppen av racketen. Ramens sidor har fått den ljusgrå färgen som på Clash. Resten av racketen är svart, allt i svala matta färger. Superfin design!

Blade 98 16×19 V7.0 har tekniken Free Flex som gör att ramen rör sig både horisontellt och vertikalt. Anledningen till detta är att Carbon är strategiskt placerat i ramen för att ge bästa flexibilitet, vilket ger en bättre kontroll och bollkänsla. Du kan därför svinga racketen fritt och ändå ha en riktigt bra kontroll. Denna racket är något lättare i bladet än den tidigare modellen, vilket också hjälper dig att ge mer kontroll.
Parallell Drilling gör strängarna mer lyhörda.

Blade V7.0-serien riktar sig till den aggressiva tennisspelaren, men med mer fokus på kontroll jämfört med föregående Blade ’som hade ett starkt fokus på kraft. Därför finns det ingen Countervail i denna serie, eftersom det för vissa spelare kändes för styvt att spela med.

Serien har bara mer kontroll och känsla att erbjuda spelaren, samt en bättre kontakt med bollen i slag. Så om du vill förbättra ditt spel och utveckla dig tekniskt, så är den här racketen verkligen värt att ge ett försök!

Levereras utan strängar. Vi rekommenderar alltid att du köper en professionell sträng för ENDAST 170 SEK – så att din nya racket är 100% klar från början.

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Läs mer om Wilson Blade 98 16×19 V7.0

Wilson Blade 98 16×19 V7.0

Tennis racket

Hitta Wilson Blade 98 16×19 V7.0 även hos:






Rulla till toppen