Wilson Blade 98 16×19 V8.0

Wilson Blade 98 16×19 V8.0

Topp-racket från Wilson Blade serien – Wilson Blade 98 16/19 V8

Wilson Blade V8 – Cool design!

Denna racket kommer i en dynamisk, färgskiftande metallisk design som ger ett innovativt utseende och hög prestanda. Den dynamiska förändrande metallisk design, som ger ett innovativt utseende och hög prestanda. Den dynamiska, färgskiftande matta finishen gör att ramen kan växla mellan nyanser av grönt och koppar.

Alla Blade V8-modeller har FORTYFIVE ° -teknik som som ökar både flexibiliteten och stabiliteten för att skapa en perfekt känsla med bollen. Racketen väger 305 gram och vänder sig till den aggressiva tennisspelaren som vill slå precisa slag som ger extra mycket känsla med bollen.

Kontrollracket – Få en känsla för bollen!

Denna racket levereras med ett strängmönster (16×19) som gör att strängarna kan töjas mer, vilket ger större kapacitet för kraft och spin. Top Grip Taper ger en bättre känsla för spelare som gillar att hålla fast i racketens grepp.

Braided Graphite + Basalt är de material som har använts i ramkonstruktionen. Denna kombination av material gör ramen extremt flexibel.

Om du vill förbättra ditt spel och utvecklas tekniskt, är denna racket helt klart värd ett försök. En topp-racket från Wilson för den skickliga tennisspelaren som vill ha mycket kontroll och känsla med bollen.

OBS: LEVERANS UTAN STRÄNGAR! Vi rekommenderar att du köper en professionell strängning för ENDAST 249 SEK så att din tennisracket är 100% redo från start!

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Denna tennisracket levereras utan fodral!

Läs mer om Wilson Blade 98 16×19 V8.0

Wilson Blade 98 16×19 V8.0

Tennis racket

Hitta Wilson Blade 98 16×19 V8.0 även hos:






Rulla till toppen