Babolat Pure Aero Rafa

Babolat Pure Aero Rafa

Babolat Pure Aero har ännu en gång utvecklats och denna gång presenterar Babolat en racket som är till rackligt bra för en av de största på tennisscenen – Rafael Nadal!

Babolat Pure Aero Rafa – Tennisracket i världsklass

Med en Babolat tennisracket från deras Pure Aero serie får du massor av spin samt snabbare racketföring. Dessa tennisracketar har en grym bollkänsla!

Babolat Pure Aero Rafa kommer i en supersnygg gul och röd design med svarta och lila detaljer! Det är en tennisracket som vänder sig till spelare som önskar massor av spin på bollen samtidigt som du kan få en snabb racketföring som kan genererar maximal kraft i alla dina slag utan att mista kontroll. Den är utvecklad i samarbete med självaste Rafael Nadal och är alltså en riktig toppracket!

Ett av Babolats store fokusområden i denna modell är att öka kontrollen då det framförallt efterfrågas av spelare som använder spin! Till denna tennisracket har man även använt Carbon Ply Stabilizer, som är kolfiber, vilket ger bättre styvhet i ramen för bättre kontroll samt stabilitet.

I denna tennisracket hittar du också Aeros välkända tekniker som FSI Spin teknik som med sitt öppna strängmönster och tillhörande Woofersystem ger massvis med spin och power på tennisbollen. Ramen på Babolat Pure Aero är mycket aerodynamisk, vilket ger dig en tennisracket i absolut toppklass. Babolat nämner själva att det säljs 1 x Babolat Pure Aero varannan minut i världen, vill du vara nästa?

Tennisracket i världsklass från Babolat

OBS: LEVERERAS UTAN STRÄNGAR! Vi rekommenderar att köpa en professionell strängning för endast 249 SEK- så att din tennisracket är 100% redo från start!

Expertrådgivning: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Babolat RPM Blast och 24 kg.

Dessutom levereras denna racket utan cover!

Läs mer om Babolat Pure Aero Rafa

Babolat Pure Aero Rafa

Tennis racket

Hitta Babolat Pure Aero Rafa även hos:






Rulla till toppen