ZERV Dragonfly 20S 2.0

ZERV Dragonfly 20S 2.0

ZERV Dragonfly 20S 2.0 tillför en extra dimension i ditt spel. Badmintonrackten är med sina 88 gram en äkta kraft-generator som medverkar till att du som offensiv spelare kan slå hårdare slag. Racketen är huvudtung vilket ger stor kraft och fart i offensiven.

Ny stilren design! Skapa power och snabbhet med ZERV Dragonfly 20S 2.0

Vår Dragonfly 20S 2.0 är släkt med de resterande Dragonfly-modellerna, som normalt betecknas som lättviktiga badmintonrack. Ramkonstruktionen Hexa-Octa Frame gör att vikten flyttas mot huvudändan av racketen. Detta har gjorts möjligt med hjälp av två ramtyper som ger racket mer stabilitet och mindre luftmotstånd. Sammanfattat betyder det att dum som spelare får en snabbare, mer effektiv racketföring med mindre vibration vilket skonar din arm och axel. Inte nog med det, Hexa-Octa Frame bidrar också till att ge ditt rack ett facelift!

Designen är marinblå som spelar väl tillsammans med de vita och svarta detaljerna. Kombinationen av marinblå, vit, svart och silver är modern och snygg.

ZERV Dragonfly 20S 2.0 är stiff i flex, vilket ger ökad kontroll i ditt spel.

Uppnå nya höjder på banan med hjälp av Dragonfly-familien. Kvalitet för pengarna!

Ett racket i hållbara och fantastiska material!

Racket har en bred publik och passar allt från ungdomsspelaren till turneringsspelaren och motionären.

Om du behöver fler än ett rack av samma modell erbjuder vi extra skarpa priser om du exempelvis väljer att köpa 2 eller tre rack åt gången.

ZERV är ett ”Value for Money” märke och du får god kvalitet för dina pengar.

LEVERES FÄRDIGSTRÄNGAT. Vi har valt att stränga alla våra toppback från ZERV med professionell strängning från start. Därför erbjuder vi vår BESTSELLER Ashaway Zymax 68 TX med en hårdhet på 11 kg på köpet. Varför vänta med att spela?

Levereras med fodral!

Läs mer om ZERV Dragonfly 20S 2.0

ZERV Dragonfly 20S 2.0

Badminton racket

Hitta ZERV Dragonfly 20S 2.0 även hos:






Rulla till toppen