Wilson Blade 100UL V7.0

Wilson Blade 100UL V7.0

Här får du en Blade 100UL V7.0 som är en kanonracket för tennis från Wilson!

Denna version 7.0 av Blade-serien har mer fokus på bollkänsla och kontroll än de senaste Blade-versionerna, men du får fortfarande en kraftfull racket!
Serien riktar sig till stor del till den aggressiva tennisspelaren, men med mer fokus på kontroll jämfört med tidigare Blade ’som hade ett starkt fokus på kraft. Därför finns det ingen Countervail i denna serie, eftersom det för vissa spelare kändes för styvt att spela med.

Designen på denna racket kallas Clean Tri-color. Den gröna bladfärgen finns kvar men har flyttats upp till racketens topp. Ramens sidor har fått den grå färgen som också finns på Clash. Resten av racketen är svart, allt i fina matta färger. Supercool design!

I Blade 100UL V7.0 finns tekniken Free Flex som gör att ramen rör sig både horisontellt och vertikalt genom att Kol placeras strategiskt i ramen för att ge bästa flexibilitet, vilket ger en bättre kontroll och bollkänsla. Du kan alltså svinga racketen fritt men ändå ha en riktigt bra kontroll.
Med endast 265 g är denna racket den lättaste versionen av den nya Blade-serien, och med storleken 100 ’är den superlätt att leka med.
Parallel drilling gör strängarna mer lyhörda och ger bra kontakt mellan boll och strängar.
Denna racket är omedelbart lämplig för tennisspelaren som är ett fan av lätta racketar, eller för den unga spelaren som flyttar upp från junior. Slutligen kan det nämnas att det är mycket välkommet hos många kvinnor.

Sammantaget har denna racket mer kontroll och känsla att erbjuda dig, samt en bättre kontakt med bollen i slag. Så om du vill förbättra ditt spel och utveckla dig tekniskt, så är den här racketen verkligen värd att ge ett försök!

LEVERERAS UTAN STRÄNGAR! Vi rekommenderar att du köper en professionell strängning för ENDAST 299 SEK – så att din tennisracket är 100% klar från början!

Expertråd: Vi rekommenderar en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Läs mer om Wilson Blade 100UL V7.0

Wilson Blade 100UL V7.0

Tennis racket

Hitta Wilson Blade 100UL V7.0 även hos:






Rulla till toppen