Yonex VCore 100 300g

Yonex VCore 100 300g

Yonex VCore 100 kommer hit i den sjätte versionen i en supercool design och med ny teknik!

Yonex VCORE 100! 300 gram, grym spin och hastighet som du aldrig har upplevt det förut!

Yonex har återigen utvecklat sina redan utmärkta tekniker och kvaliteter. Detta är särskilt tydligt i denna VCore 100 ”tennisracket, som är den sjätte VCore-serien från Yonex.

Du får en racket här, som erbjuder otrolig ”tung spin, attackerande spin, toppspin, backspin och sidospin”!

Ramen har en ny design där toppen av ramtjockleken minskas med 3% för att frigöra mer hastighet för en snabbare sving. Dessutom har bladets bredaste del flyttats upp något så att strängarna kan fungera bättre.
Denna ram har aerodynamisk teknik, vilket hjälper till att göra denna ram superlätt att svinga genom luften. Ramen är tunnare och mer aerodynamisk.

2G-Namd Flex Force är det kol och teknik som används, vilket här ger upphov till en sublim spin! Ramen kommer helt enkelt på plats snabbare efter ett slag och kontrollen är lättare att underhålla. Dessutom har racketen String Sync Grommets för att låta strängarna röra sig bättre. Strängarna får mer grepp om bollen och du får bollen skickad precis dit du vill.

Slutligen kan Liner Tech nämnas, vilket hjälper dig att göra en superbra spin även om du inte träffar rätt i sweet spotet. Hålen för strängarna är mer raka, vilket ger strängarna mer utrymme att röra sig.

Känslan och precisionen förbättras märkbart med Vibration Dampening Mesh-tekniken. Detta är ett töjbart nät som placeras på utsidan av grafiten för att absorbera vibrationer och stötar.

Snurra din motståndare från banan med denna Yonex VCORE 100 tennisracket!

LEVERERAS UTAN STRÄNGAR. Vi rekommenderar att du köper en professionell strängning för ENDAST 249 SEK – så att racketen är 100% klar från början.

Expertråd: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Läs mer om Yonex VCore 100 300g

Yonex VCore 100 300g

Tennis racket

Hitta Yonex VCore 100 300g även hos:






Rulla till toppen