Wilson Clash 100 V2.0

Wilson Clash 100 V2.0

Överlägsen och mer hållbar tennisracket från Wilson!

Ta ledningen på tennisbanan – Wilson Clash 100 V2

Den banbrytande Clash 100 har fått en uppgradering. Denna Clash 100 V2 är ännu mer banbrytande än föregångaren – både rent tekniskt och vad gäller hållbarhet. Dess ’stötfångare’ är tillverkade av Agiplast, vilket är en plantbaserad plast och bussningarna samt cappen är tillverkade av hållbara material.

Detta är en racket som vänder sig till den mångsidiga tennisspelaren. Detta beror på kombinationen av 100″ bladet, den låga balansen, 16×19 strängmönstret och dess vikt på 295 gram. Ramen har den perfekta blandningen mellan kraft och kontroll.

Utöver ovanstående har Wilson använt en mängd tekniker i denna racket;

Parallel Drilling är tekniken som förbättrar strängarnas respons. Denna teknik utvidgar racketens sweetspot betydligt.

Vertical Bending förbättrar den lodräta flexibiliteten, vilket förlänger kontakttiden med tennisbollen. Detta är perfekt för dig som har ett mer modernt vertikalt slag.

Horizontal Bending förbättrar den horisontella flexibiliteten, vilket resulterar i bättre bollkontroll. Detta är perfekt för dig som är mer för de traditionella horisontella slagen.

Torsional Bending är tekniken där det finns kol i ramen. Detta stabiliserar ramflexibiliteten vid ’off-center’ slag.

FORTYFIVE° är deras patentskyddade ramteknik som är designad för att förbättra bollkänslan. Dessutom förbättrar den ramens stabilitet och flexibilitet utan att kompromissa med ditt ’genomsving’.

Ta tennisbanan med storm – köp denna mångsidiga tennisracket idag!

Levereras utan strängar. Vi rekommenderar att du köper en professionell strängning till endast 299 SEK, så att din racket är 100% redo från start.

Expertråd: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Wilson Clash 100 V2.0

Wilson Clash 100 V2.0

Tennis racket

Hitta Wilson Clash 100 V2.0 även hos:






Rulla till toppen