Yonex Vcore 100 L

Yonex Vcore 100 L

Kolla in den nya Vcore serien från Yonex. Denna Yonex Vcore 100 LG är en game changer. Racketen är fylld med den bästa tekniken på marknaden, vilket kommer hjälpa dig på tennisbanan.

Yonex Vcore 100 LG – Ta ditt spel till nästa nivå!

Isometric design: Designen på racketbladet. Genom att göra formen mer fyrkantig, förstorar det sweet spottet på racketen. Det ger mer kraft i slagen även vid mindre precisa slag.

Super Cushion grip: Greppet är designat för att kunna reducera de vibrationer som uppkommer i handtaget när man slår till bollen. Det minskar skadorna som är relaterade till skadorna.

3D Vector shaft: Denna teknik gör att bladet inte twister under dina slag och gör racket mer styvt. Det ger 20% bättre success rate än racketar utan.

Aero Fin: Helt nya Aero Fin i toppen av racket ger en bättre sving. Luftmotståndet på toppen av racketen har reducerats med 14%. Det gör racket snabbare att svinga genom luften.

Aero Trech: Hjälper till att minska luftmotståndet för snabbare sving. Det kan göras genom att lagra allt som minskar genomströmningen inne i racketen.

Liner tech: Ett tekniskt sätt de har satt strängarna i racketen det ger ett större sweet spot och bra trampolineffekt. Det hjälper dig också att sätta spin på bollen.

Vibration Damping Mesh: Ett mycket flexibelt material som är inbyggt i racketens handtag. Det hjälper dig hålla dig skade fri från vibrationer som uppkommer under dina slag. Samtidigt ger det en skön känsla.

NanoMetric XT: Tekniken som finns i kolet. Ger bättre flexibilitet och stabilitet, vilket gör att smasha din motståndare ur banan.

2G Namd Flex Force: Ger otroligt bra aggressiv spin i dina slag. Hjälper dig dominera över din motståndare. Är inbyggd i själva kolet från topp till tå för att ge dig maximal spin.

Tennisracket från Yonex av otroligt hög kvalitet!

Racketen kommer i en snygg röd färg med blå detaljer runt omkring. Handtaget är vitt och ger en otroligt stilren design.

Köp din racket här idag!

Färg: Röd

Läs mer om Yonex Vcore 100 L

Yonex Vcore 100 L

Tennis racket

Hitta Yonex Vcore 100 L även hos:






Rulla till toppen