Wilson Clash 98 V2

Wilson Clash 98 V2

Tennisracket som är fylld med kontroll, precision och flexibilitet.

Överlägsen prestanda och spydig design – Wilson Clash 98 V2

Denna tennisracket är den minsta racketen i Clash V2 serien. Denna Clash 98 kombinerar hög prestanda med en utmärkt och blickfångande design. Dessutom passar den perfekt för mindre avancerade tennisspelare som söker hög prestanda och kontroll.

Den levererar kontroll och precision samt är mycket bekväm att spela med. Detta beror på kombinationen av 98″ träffytan, 16×20 strängmönstret, den låga balanspunkten och dess vikt på 310 gram. Dessutom är den fylld med de bästa teknikerna:

Parallel Drilling är tekniken som främjar strängresponsen samt utvidgar sweetspottet markant.

FORTYFIVE° är en banbrytande och patentskyddad teknik som finns i ramen. Denna teknik förbättrar bollkänslan, stabiliteten och flexibiliteten.

Horizontal Bending är tekniken som förbättrar den horisontella flexibiliteten. Denna förbättrade flexibiliteten främjar bollkontrollen och är perfekt för tennisspelaren som föredrar det mer traditionella horisontella slaget.

Vertical Bending är den innovativa tekniken som förbättrar den vertikala flexibiliteten. Denna teknik säkerställer de bästa förutsättningarna för tennisspelare som föredrar det mindre moderna vertikala slaget.

Torsional Bending är tekniken som minskar vridningar i ramen. Detta uppnås genom stabiliserande kol i ramen. Dessutom främjas bekvämligheten vid ’off-center’ slag!

Utöver ovanstående har Wilson valt att börja fokusera mer på hållbarhet och därmed är plastdelarna tillverkade i Agiplast. Agiplast är ett växtbaserat material som påminner om plast.

Ta del av prestandan och kontrollen – köp denna tennisracket idag!

Levereras utan strängar. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning till 249 SEK, så att racketen är 100% redo från start.

Expertrådgivning: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Wilson Clash 98 V2

Wilson Clash 98 V2

Tennis racket

Hitta Wilson Clash 98 V2 även hos:






Rulla till toppen