Yonex Ezone 98 305G

Yonex Ezone 98 305G

Utmärkt tennisracket från Yonex!

Spela som de stora stjärnorna – Yonex Ezone 98 305G 2022

Denna tennisracket vänder sig till den mer erfarna tennisspelaren som vill dominera på tennisbanan med en kontrollerbar power-racket. Den väger 305 gram, har ett 16×19 strängmönster, en balanspunkt på 315 mm och den har ett 98 tums blad. Detta ger racketen en riktigt bra balans mellan kraft och kontroll.

Utöver ovanstående är denna fylld med kavlitetsmaterial och innovativa tekniker:

Isometric är en av de mest erkända Yonex teknikerna. Isometric är tekniken bakom det specialdesignade bladet. Denna teknik förstorar sweetspottet med 7 procent jämfört med ett vanligt runt blad.

Liner Tech är tekniken aom minskar friktionen mellan strängarna och ramen på grund av specialdesignade bussningar. Detta resulterar i en racket som är mer bekväm att spela med och kraftöverföringen vid ’off-center’ slag.

Oval Pressed Shaft är tekniken som ökar ramflexibiliteteb i dina slag. Detta resulterar i bättre spin, kontroll och bollkänsla.

Vibration Dampening Mesh är det vibrationsdämpande materialet som finns i skaftet. Detta material dämpar oönskade vibrationer och förbättrar bollkänslan.

2G-Namd Speed är kombinationen av High Modulus Graphite materialet och den Carbon Nanotube, som har använts i ramen. Kombinationen av denna grafit och den slitstarka kolen resulterar i ett energitapp och utmärkt kraftöverföring i slagen.

Aero Shape Design är tekniken bakom ramdesignen. Denna ramdesign främjar spelkomforten och bollkänslan.

Shaft Design är designen bakom det tjockare skaftet, vilket främjar kraftöverföring och racketens stabilitet.

Utmärkt tennisracket – köp den idag!

OBS: Levereras utan strängar. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning för enbart 299 SEK, så att racketen att redo för spel direkt.

Expertrådgivning: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Dessutom levereras den utan fodral!

Läs mer om Yonex Ezone 98 305G

Yonex Ezone 98 305G

Tennis racket

Hitta Yonex Ezone 98 305G även hos:






Rulla till toppen