Yonex Ezone 100 300G

Yonex Ezone 100 300G

Yonex tennisracket i utmärkt kvalitet!

Yonex Ezone 100 300G 2022 – Spela med samma känsla som världsstjärnorna

Utmärkt tennisracket från Yonex, för den erfarna tennisspelaren som vill dominera på banan. Denna racket ger dig kontrollerbar kraft och du kan känna dig bekväm samtidigt som du spelar på din topp-nivå. Den väger 300 gram och den kommer med ett 16×19 strängmönster. Balanspunkten är 320 mm och denna Ezone kommer med ett blad på 100 tum. Det ger en utmärkt balans mella kontroll och kraft.

Yonex har fyllt modellen med kvalitetsmaterial och coola tekniker som du kan använda dig av;

Den erkända Yonex tekniken Isometric är tekniken bakom det specialdesignade bladet som förstoras med hela 7 procent jämfört med ett konventionellt runt blad.

Liner Tech som minskar friktionen mellan strängarna och ramen. Detta beror på de specialdesignade bussningarna som tillsammans resulterar i betydligt bättre spelkomfort och kraftöverföring vid 2off-center” slag.

Oval Pressed Shaft ökar ramflexibiliteten i slagen, vilket resulterar i bätte spin, kontroll och inte minst bollkänsla.

I skaftet finns Vibration Dampening Mesh som är ett vibrationsdämpande material som reducerar och minskar oönskade vibrationer samtidigt som din bollkänsla förbättras.

2G-Namd Speed är en kombination av High Modulus Graphite material och Carbon Nanotube som används i konstruktionen av ramen. Kombinationen av detta grafit-material och det slitstarka kolnanoröret ger en minskat energi-tapp och utmärkt energiöverföring i dina slag.

Aero Shape Design som är en teknik i ramdesignen som främjar din spelkomfort och bollkänsla.

Shaft Design funktionen är använd i det tjockare skaftet som ger dig ännu mer kraft i dina slag och samtidigt ökar stabililteten i racketen.

Rik på kvalitet och tekniker – Köp den idag!

OBS: LEVERERAS UTAN STRÄNGAR. Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning till endast 249 SEK, så racketen är 100% redo från start.

Expertrådgivning: Till denna racket rekommenderar vi en strängning med Wilson Revolve och 24 kg.

Levereras med fodralpåse!

Läs mer om Yonex Ezone 100 300G

Yonex Ezone 100 300G

Tennis racket

Hitta Yonex Ezone 100 300G även hos:






Rulla till toppen