Yonex Nanoflare 800 Game

Yonex Nanoflare 800 Game

Utmärkt Yonex badmintonracket, perfekt för den något mer erfarna spelaren och entusiasten som vill ha mycket fart i sitt spel!

Ultimat fart – Yonex Nanoflare 800 Game
Detta badmintonracket är perfekt för spelare som älskar mycket fart i sitt spel. Detta är resultatet av kombinationen av den låga balanspunkten, medium flexibilitet, förbättrat strängmönster, teknologier och kvalitetsmaterial.

Sonic Flare System är teknologin där ramen är uppbyggd av High Modulus Graphite och Nanocell NEO. Detta har resulterat i en stark ram som har god vridningsstabilitet. Dessutom placeras Copper längst ner på ramen för att ytterligare främja hållbarhet och kraftöverföring.

Isometric är den unika rammens design som markant förstorar sweetspoten.

Graphite är det hållbara materialet som används för skaftet. Skaftet är designat med Super Slim Shaft, vilket resulterar i ett tunt och aerodynamiskt skaft.

Energy Boost Cap Plus är en innovativ kapsyl som maximerar skaftets prestanda.

Slutligen har den ett förbättrat strängsystem med en extra tvärsträng. Detta förbättrar ytterligare hastigheten i dina slag.

Ta banan med storm – köp detta Yonex badmintonracket idag!
Levereras med fabrikssträngning – vi rekommenderar dock att du köper professionell strängning så att racketen är 100% redo från början.

Expertrekommendation: För detta racket rekommenderar vi strängning med Ashaway Zymax 68 TX på 10,5 kg i hårdhet.

Levereras utan fodral.

Läs mer om Yonex Nanoflare 800 Game

Yonex Nanoflare 800 Game

Badminton racket

Hitta Yonex Nanoflare 800 Game även hos:






Rulla till toppen