Yonex Arcsaber 11 Pro 3UG4

Yonex Arcsaber 11 Pro 3UG4

Fantastisk badmintonracket från Yonex!

Avgörande kontroll – Yonex Arcsaber 11 Pro 3UG4

Klassikern Arcsaber 11 har fått en rejäl uppfriskning – och detta har resulterat i denna utmärkta badmintonracket. Med denna Yonex Arcsaber 11 Pro får du den avgörande kontrollen på banan. Den har ett styvt skaft, vilket ger dig en bra känsla och precision även i de svåraste slagen. Dessutom är den utvecklad för att ha längre kontakt med fjäderbollen, vilket ger de bästa förutsättningarna för en kontrollerad offenisv.

Utöver ovanstående har Yonex fyllt denna racket med de bästa materialen och de mest innovativa teknikerna;

Ramen är tillverkad av High Modulus Graphite, vilket är ett slitstarkt och styvt material. Dessutom är ramen fylld med Pocketing Booster, vilket är ett gummiliknande material som förbättrar elasticitet och kraftöverföring i dina slag.

Isometric är tekniken som utvidgar sweetspottet genom en specialdesignad ram. Denna specialdesignade ramen utvidgar sweetspottet med 7% jämfört med en vanlig oval ram.

Skaftet är tillverkat av en kombination mellan High Modulus Graphite, Super High Modulus Graphite och Ultra PE Fiber. High Modulus Graphite är samma material som har använts till ramen. Detta material är både slitstarkt och styvt. Super High Modulus Graphite är ett ännu starkare grafit-material som förbättrar skaftets styvhet. Ultra PE Fiber är ett ultra polyethylene fiber. Det är både ett lätt och starkt material som ger skaftet utmärkt stötabsorbering.

Super Slim Shaft är tekniken gör skaftet tunnare. Detta minskar vindmotståndet och främjar bollkänslan.

Energy Boost Cap är tekniken som stabiliserar skaftet och minskar vridningar. Detta resulterar i förbättrad kontroll.

Control-Assist Bumper är den innovativa ’bumper-tekniken’, som finns på toppen av racketen. I denna ’bumper’ finns T-Anchor tekniken. Denna T-Anchor teknik håller fast de vertikala strängarna, vilket minskar oönskade strängrörelser och ger utmärkt precision.

Vill du ta kontroll på badmintonbanan? Då är detta badmintonracketen för dig!

LEVERERAS UTAN STRÄNGAR – Vi rekommenderar att du köper till en professionell strängning för endast 299 SEK, så att racketen är 100% redo från start.

Expertrådgivning: För denna racket rekommenderar vi en strängning med Ashaway Zymac 68 TX och 10.5 kg i hårdhet.

Levereras utan fodral.

Läs mer om Yonex Arcsaber 11 Pro 3UG4

Yonex Arcsaber 11 Pro 3UG4

Badminton racket

Hitta Yonex Arcsaber 11 Pro 3UG4 även hos:






Rulla till toppen